Skip to main content

Uw VIC-Experts

Toegevoegde waarde moet liggen in het meedenken met uw (verbijzonderde) interne controle- en rechtmatigheidsvraagstukken, het signaleren van risico’s en onrechtmatigheden en het meedenken in praktische en pragmatische oplossingen. Zeker nu uw organisatie vanaf 2023 zelf verantwoordelijk is voor het aantonen van het rechtmatig handelen. Vanuit onze jarenlange ervaring in de publieke sector helpen wij u graag om een gestructureerde en toekomstbestendige aanpak neer te zetten die aansluit bij uw behoeften.

Weten wat er gevraagd wordt om een goed onderbouwde rechtmatigheidsverklaring af te geven en dat toepassen op uw organisatie. Daar draait het om bij Mijn VIC. Onze experts zijn gespecialiseerd in het plannen en uitvoeren van de rechtmatigheidsverantwoording, als wij aangesloten zijn dan heeft u hier geen omkijken meer naar. Dit team staat organisaties in de publieke sector bij met maatwerk dienstverlening, die passend is op uw behoefte en wat u nodig heeft om uw interne controle optimaal in te richten.

Betrokkenheid is essentieel bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Bij elke opdracht zorgt Mijn VIC voor commitment en het nemen van verantwoordelijkheid om de opdracht kwalitatief goed af te ronden. Wij zijn gedreven om efficiënte, praktische en gerobotiseerde oplossingen te bieden om onze klanten maximaal te ontzorgen.