Skip to main content

RPA - Robotic Process Automation

Onze RPA-missie

Met onze eigentijdse VIC-aanpak worden de traditionele handmatige werkzaamheden vervangen door RPA Bots. RPA vermindert de hoeveelheid tijd en middelen die nodig zijn voor het uitvoeren van taken.

In plaats van het inhuren van extra werknemers om repetitieve taken uit te voeren, wordt een RPA Bot ingezet om deze taken automatisch uit te voeren. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar het maakt het ook mogelijk om uw werknemers zich te laten concentreren op taken die meer waarde toevoegen aan uw organisatie

Onze missie is het vervangen van de handmatige (steekproefsgewijze) VIC-werkzaamheden door real-time integrale gerobotiseerde controles van uw belangrijkste (werk- en bedrijfsvoerings)processen.

Denk aan gerobotiseerde factuurcontroles, personele mutaties of juist controles in sociaal domein. Maar ook aan gerobotiseerde afhandeling van bezwaren, aanvragen etc.

Wat levert RPA u op?

 • Behoud personeel
  RPA automatiseert de monotone repetitieve werkzaamheden en vergroot het werkplezier van uw VIC-medewerkers. Hierdoor ontstaat een moderne en aantrekkelijke VIC-functie en onderscheidt uw organisatie zich ten opzichte van andere werkgevers op de krappe arbeidsmarkt. 
 • Zinvol werk
  
De RPA bots besparen u veel tijd!! Deze tijd kan vervolgens worden besteed aan zinvol werk, zoals bijvoorbeeld het analyseren, oplossen en verbeteren van uw PDCA-cyclus op basis van de VIC-bevindingen.
 • Kosten besparen
  
Het werk wordt leuker en integraal,  gaat sneller en er worden minder fouten gemaakt. En minstens zo belangrijk: door taken te laten uitvoeren door RPA bots bespaart u ook nog eens op de kosten.
 • Verhoog de creativiteit
  
Genoeg gekopieerd en geplakt. Laat de RPA bots de repetitieve werkzaamheden doen en geef uw team meer ruimte voor creativiteit.
 • Vergroot de productiviteit
  Het is bewezen dat werkplezier een positief effect heeft op de productiviteit. De RPA bots nemen dus niet alleen werk uit handen, ze zorgen indirect ook voor een hogere productiviteit bij andere taken.

Samenwerking met Nexler

Doe zinvol werk. En automatiseer de rest. 
Dit is de missie van onze samenwerkingspartner Nexler.  Nexler is een jonge en ambitieuze organisatie met als doelstelling het helpen van organisaties om hun processen te optimaliseren en slimmer te werken, zodat ze meer tijd overhouden voor de dingen die er écht toe doen. Met Business Intelligence zorgen ze voor betere inzichten in de bedrijfsdata en met RPA automatiseren ze repetitieve taken. Zo maken ze het werk niet alleen efficiënter, maar ook leuker! Mijn VIC heeft momenteel samen met Nexler unieke RPA-Bots ontwikkelt die de traditionele VIC-werkzaamheden vervangen.


Durft u ook om te denken ?
Neem vrijblijvend contact met ons op en maken u graag enthousiast over onze VIC 3.0 methode.